Co. τεχνολογίας πληροφοριών Raypodo Shenzhen, ΕΠΕ

 

Καλύτερος συνεργάτης στις φιλικών προς το περιβάλλον και ευφυών τεχνολογίες ηλεκτρονικής,

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Raypodo Information Technology Company Ltd

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Προσωπικός ψηφιακός βοηθός για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Προσωπικός ψηφιακός βοηθός για τις πωλήσεις
Γρήγορα απαντώντας, καλή υπηρεσία, ενισχύσαμε ήδη τη μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση.

—— Konstrain

Έχω πολύ προμηθευτή από σε όλο τον κόσμο, Blake που είστε ειδικός!

—— Aaron

Κάποια παρανόηση, αλλά καλή υπηρεσία ότι μπορώ να σας πιστεψω.

—— Edgar

Καλή επιχείρηση με τη συμπαθητική υπηρεσία και υψηλός - ποιότητα και υψηλή φήμη. Ένας από τον αξιόπιστο προμηθευτή μας, αγαθά είναι παραδοθείσα έγκαιρη και συμπαθητική συσκευασία.

—— John Lenson

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Raypodo Information Technology Company Ltd

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Raypodo Information Technology Company Ltd Shenzhen Raypodo Information Technology Company Ltd Shenzhen Raypodo Information Technology Company Ltd Shenzhen Raypodo Information Technology Company Ltd Shenzhen Raypodo Information Technology Company Ltd Shenzhen Raypodo Information Technology Company Ltd
Το εργοστάσιο Raypodo παρουσιάζει Εξοπλισμός Raypodo Δοκιμή γήρανσης Raypodo Έκθεση Raypodo Τιμή Raypodo Υπερπόντια ομάδα Raypodo

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Raypodo
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ιδρύθηκε Έτος : 2012
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Περίπου εμείς

 

Το Raypodo είναι ενός raypodo από καλύτερου υπολογιστή και κινητών τηλεφωνικού προϊόντος και φορέα παροχής υπηρεσιών, ο οποίος εστιάζει στα τμήματα υπολογιστών και την κινητές παραγωγή και την πώληση τηλεφωνικών ανταλλακτικών. Στοχεύουμε να παρέχουμε στους πελάτες τα ικανοποιητικά προϊόντα και την υπηρεσία στην Κίνα και στο εξωτερικό.

 

Μέχρι τώρα, Raypodo έχει τρεις κύριες αγορές περιλαμβάνει την Κίνα, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Η επιχείρηση είναι εξαπλωμένη σε περισσότερες από 5 χώρες και 76 πόλεις όπου οι πελάτες είναι απολαμβάνουν και δοκιμάζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

Shenzhen Raypodo Information Technology Company Ltd

Shenzhen Raypodo Information Technology Company LtdShenzhen Raypodo Information Technology Company LtdShenzhen Raypodo Information Technology Company LtdShenzhen Raypodo Information Technology Company LtdShenzhen Raypodo Information Technology Company Ltd

Όραμα

 

Το Raypodo είναι ο «καλύτερος συνεργάτης στην ηλεκτρονική, τις φιλικές προς το περιβάλλον και ευφυείς τεχνολογίες,» μια επιχείρηση της παγκόσμιας ποιότητας τελειότητας από την άποψη της επιχειρησιακής κλίμακας, τα προϊόντα, τη συνεργασία κυβερνήσεων, και την εταιρική κοινωνική ευθύνη. Για την επιχειρησιακή κλίμακα, ο στόχος της επιχείρησης είναι να ξεπεράσει έναν ετήσιο κύκλο εργασιών 1M Δολ ΗΠΑ και να ανυψώσει την αποδοτικότητά του στην κορυφή της βιομηχανίας. Για τα σημαντικά προϊόντα του, RAYPODO στοχεύει να οδηγήσει τη βιομηχανία και να γίνει απόλυτο Νο 1 το παγκόσμιο. Σε σχέση με τη συνεργασία κυβερνήσεων, RAYPODO ακολουθεί τη διαφάνεια, την ανεξαρτησία, και τη δικαιοσύνη. Ενώ ψάχνουμε τις ευκαιρίες να παραγάγουμε το εισόδημα και τα κέρδη, αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προσπαθούμε να είμαστε καλός σφαιρικός εταιρικός πολίτης, να κατασκευάσουμε τα πράσινα προϊόντα, και να επιστρέψουμε στην κοινωνία.

 

 

Αποστολή

 

Η αποστολή Raypodo είναι να εφαρμοστεί μια λειτουργική τελειότητα που κεντροθετείται επάνω στην αποδοτικότητα, την υγιείς διακυβέρνηση και τη βελτίωση των επιστροφών μετόχων, με αυτόν τον τρόπο καταδεικνύοντας τον προσδιορισμό και τη δύναμή της στην επίτευξη της συνεπούς αύξησης κέρδους.

 

Πεποιθήσεις

 

Η ικανοποίηση πελατών, η τελειότητα στην εκτέλεση, η καινοτομία, και η ακεραιότητα είναι οι κατευθυντήριες αρχές, οι υποχρεώσεις, και οι πεποιθήσεις RAYPODO. Αυτές οι τιμές εφαρμόζονται σε όλες τις καθημερινές επιχειρηματικές λειτουργίες και τη διαχείριση της επιχείρησης.

 

• Ικανοποίηση πελατών

 

Σαν καλύτερους συνεργάτες για τους πελάτες μας, ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες τους, που κυριαρχούν τις τάσεις αγοράς και που χρησιμοποιούν την ισχυρή πείρα μας για να εκπληρώσουμε τους στόχους τους.

 

• Τελειότητα στην εκτέλεση

 

Με τη σημαντική εκτέλεση, αφιερωνόμαστε στην πραγματοποίηση των δεσμεύσεών μας για τους πελάτες, δημιουργώντας τα καινοτόμα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

 

• Καινοτομία

 

Με τα ανοιχτά μυαλά και την καινοτόμο τεχνολογία, είμαστε στην πρώτη γραμμή της μαζικής παραγωγής της τεχνολογίας επόμενος-GEN.

 

• Ακεραιότητα

 

Υπογραμμίζουμε την ακεραιότητα, τη διαφάνεια, και να κάνουμε το σωστό πράγμα για να κερδίσουμε το σεβασμό των υπαλλήλων μας και την εμπιστοσύνη των πελατών και των συμμετόχων μας για να εξασφαλίσουμε στερεές και βιώσιμες επιχειρηματικές λειτουργίες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Raypodo Information Technology Company Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Blake Zhang

Τηλ.:: +86--13828770585

Φαξ: 86-755-23001509

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)